Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Wedding Cake / Τούρτα Γάμου (μέρος 2ο)


Ανέκαθεν πίστευα ότι στην τούρτα γάμου δεν πρέπει να υπάρχει περιορισμός...

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ανατρέξτε σε ό,τι θεωρείτε χαρακτηριστικότερο ή σας έχει εντυπωσιάσει κατά τη διάρκεια του κοινού σας ταξιδιού με τον καλό σας.

Αν είστε κι εσείς (όπως κι εγώ άλλωστε) λάτρης του χρώματος τότε σίγουρα η τούρτα σας θα είναι ένα βρώσιμο έργο τέχνης που και εσείς και οι καλεσμένοι σας θα θυμάστε για πολλά πολλά χρόνια!!

Όποια εποχή του χρόνου κι αν έχετε επιλέξει για να παντρευτείτε, είτε με θρησκευτική είτε με πολιτική τελετή, η τούρτα γάμου είναι αυτή που θα καθορίσει την ημέρα αλλά και την μοναδικότητα του κάθε ζευγαριού. 



  
Η τούρτα είναι ανάλογη του θέματος του γάμου ή και ανεξάρτητη από αυτό σε περίπτωση που είτε δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο concept είτε το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μέσω της γαμήλιας τούρτας του ένα βήμα παραπέρα και να ξεφύγει από την τετριμμένη βαρετή κλασική επίπεδη λευκή τούρτα.  

 
  


Πριν καταλήξετε στο επιθυμητό σχέδιο για την γαμήλια τούρτα σας, βεβαιωθείτε ότι τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της είναι ασφαλή.
 Όλο και πιο πολύ είναι πλέον διαδεδομένα τα εργαστήρια που με μεράκι και αγάπη χρησιμοποιούν φυσικά υλικά χωρίς συντηρητικά απαλλαγμένα από  πάσης φύσης χημικές ουσίες που δεν επηρεάζουν την υγεία μας









  










Στο 3ο μέρος του αφιερώματος στην Τούρτα Γάμου, θα σας έχω μόνο λευκές τούρτες αλλά μην περιμένετε να είναι κλασσικές και συμβατικές..... τουλάχιστον όχι στο δικό μου wedding blog.

 
  




Η 'Ωρα η Καλή!!!





1 σχόλιο: